×

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Мила Моја - дечије играчке од праисторије до данас

У музејским збиркама у Србији, поред предмета тзв. лепе уметности и репрезентативних примерака културне баштине, у великом броју постоје предмети који припадају обичним људима, предмети из свакодневне употребе у приватном и јавном животу, где посебно место заузимају дечије играчке. Пројекат Народног музеја у Зајечару: „Мила моја - изложба дечијих играчака од праисторије до данас“ је сарадња кустоса археолога, етнолога и историчара уметности.

Из збирки шест музеја - Народног музеја у Зајечару, Народног музеја у Пожаревцу, Музеја Крајине у Неготину, Завичајног музеја у Јагодини, Завичајног музеја у Књажевцу и Музеја Срема у Сремској Митровици, презентацијом колекција од праисторијских играчки до играчки данас, расветлићемо живот и игру деце и успоставити интерактивни однос овог музејског садржаја.

 

{gallery}izlozbe/mila-moja{/gallery}

Контакт

Драгослава Срејовића 2
19000 Zaječar

Тел. +381 (0)19 422 930
Факс. +381(0)19 440 838

sekretar@muzejzajecar.org
www.muzejzajecar.org

Пратите нас...

Где се налазимо...

© 2019. Народни музеј Зајечар. Сва права задржана.